mPOS – sælg mere med en mobil kasseløsning

Frigør dit personale fra disken, så de kan gennemføre hele ekspeditionen ude i butikken.

iPhone med mPOS
 •  

  Giv en god oplevelse

  Spar kunderne for ventetid og servicer kunden med betjening og produktoplysninger overalt i butikken.

 •  

  Oplev mersalg

  Agér som personlig shopper, følg kunden rundt i hele butikken og få tilbagevendende kunder.

 •  

  Øg fleksibiliteten

  Frigør personalet fra disken, så de kan være i tæt kontakt med kunden under hele ekspeditionen.

 •  

  Gennemfør hurtige betalinger

  Brug gennemtestet hardware, hvor betalinger kan gennemføres hurtigt og sikkert.

Hør mere eller aftal et uforpligtende møde

Styrk dit personale

Kunder i dag efterspørger fokus på  kundeoplevelser, når de besøger og handler i fysiske butikker. Ved at udstyre dit personale med en mobil POS, vil du kunne tilbyde dine kunder en forbrugervenlig og skræddersyet løsning til deres liv på farten.

En mobil Point of Sale-løsning vil styrke dit personale og skabe fleksibilitet for kunden og de ansatte i butikken. Salgsassistenterne vil få mulighed for at være ved kundens side, lige fra kunden træder ind ad døren til et eventuelt salg, og dermed frigøre sig fra disken.

Person holder en tablet og trykker på skærmen

Tilgå lageret fra hele butikken

Yd en bedre personlig service ved at tilgå lageret på de mobile enheder direkte ved kundens side. Hvis ikke størrelsen eller modellen på varen er hjemme i butikken, har personalet mulighed for at bestille varen hjem eller levere den direkte til kundens adresse. Dette skaber en bedre og personlig service, når kunden besøger de fysiske forretninger og personalet vil få alle forudsætninger for at agere personlig shopper.

Øg salg og kundetilfredshed

Med en mobil POS kan du spare dine kunder for unødvendig ventetid ved at undgå kø ved kassen. Mobile POS-løsninger gør det muligt at øge salget, da butikspersonalet har muligheden for at være ved kundens side gennem hele processen og have en betalingsmulighed ved hånden, lige så snart at kunden beslutter sig for at lave et køb.

Ved at tilbyde kunden hurtig og god service, vil kunderne samtidig være mere tilbøjelige til at vende tilbage til samme sted, hvor de havde en god oplevelse.

Mobil POS, mPOS, hurtig og nem ekspedition til detailhandlen

“Vi skal give den personlige service­oplevelse, som kunderne ikke kan få på nettet. Her er den mobile POS et nyt, vigtigt redskab.”

– Christina Thiemer, butikschef Politikens Boghal

Læs mere

Gennemtestet hardware til mPOS

Den personlige service og øgede fleksibilitet ved kundebetjeninger kræver ikke kun en mobil kasseløsning, det kræver også det rette hardware, herunder en mPOS terminal.

Hos NaviPartner har vi gennemtestet og udvalgt hardware, der er bedst kompatibel med en mobil kasseløsning, men som også er brugervenligt og nemt for både kunden og personalet at bruge – fx en mPOS tablet.

Læs mere om vores mobile hardware-løsninger her »

Modtag alle slags betalinger

Personalet vil med en tablet eller smartphone klare alle slags betalinger overalt i forretningen.

Disse betalinger inkluderer transaktioner gennem scan, swipe eller indsættelse af kreditkort og kan samtidig også gennemføre mobilebetalinger fra MobilePay ved brug af en QR kode.

Hvis din forretning gør brug af gavekort, medlemspoint eller rabatkuponer, kan disse også benyttes på lige fod med kontant- eller kreditbetalinger.

Kunde betaler med MobilePay

Klik på billedet og se Adyens betalingsløsning

mPOS ud over landegrænser

Strømlin din kasseløsning til alle dine butikker på tværs af landegrænser og drag samtidig nytte af de mange muligheder og fordele ved en mobil POS. NaviPartners mPOS løsning integreres til Adyens betalingsløsning, som sikrer, at alle butikker kan modtage lokale kreditkort og betalingsløsninger, herunder mobil- og kontaktløs betaling.

Med denne integration er der derfor ingen undskyldninger for ikke at yde en bedre service og opleve mersalg ved brug af mPOS i alle dine butikker – også dem i udlandet.

Se nærmere om integrationen og mPOS i udlandet i videoen.

Mere om NP Retail funktioner