Referencer

Læs om et udpluk af vores kunder

Sport 24

“Det er vigtigt med en samarbejdspartner, der er i stand til at forstå vores forretning, og som kan være med til at udvikle den. Sammen med NaviPartner har vi udviklet mange ekstra funktionaliteter siden samarbejdet begyndte, og hvert tiltag har gavnet vores forretning.”

Tivoli Friheden

“Vi har fået et system, der gør det langt nemmere at opsamle data, så vi kan blive skarpere på, hvem der kommer i parken og lave en mere effektiv og målrettet markedsføring. Derudover har vi fået fuldt overblik over vores it-landskab med et system skræddersyet til entertainment-branchen.”

Erik Sørensen Vin

“Vores nye løsning er lysår bedre end den forrige. Når vi ændrer noget her ved skrivebordet går der 5-10 sekunder, så slår det igennem på webshoppen. Tidligere skulle vi ind manuelt og definere ændringerne. Det er altafgørende for driften, at alt foregår automatisk og pålideligt.”

City Guld

“Der er utrolig mange muligheder, og NaviPartner udvikler sig hele tiden. De tilbyder hele tiden nye løsninger, og lige nu er vi fx ved at implementere MobilePay i vores butik. Samarbejdet foregår altid med en god og konstruktiv indstilling til, at alt kan lykkes.”

Moesgaard Museum

“Alle data fra billetsalg, webshop, medlemsklub, butik og cafe bliver automatisk samlet i økonomisystemet. Derfor kan vores bogholderi arbejde virkelig effektivt. Men det nok allervigtigste er, at det giver overblik over hele vores forretning – et overblik som gør, at vi kan fokusere på tilbyde vores gæster fra ind- og udland én af Danmarks bedste museumsoplevelser.”

Golf Experten

“Standardløsningen fra NaviPartner fungerer helt fantastisk. Vi har en pæn volumen på vores webshop, og derfor er det vigtigt, at det hele spiller sammen, og det gør det med løsningen fra NaviPartner. Man kan mærke, at de har tænkt sig om.”

Køkken&Hjem

“NaviPartner har gjort et kompliceret system enkelt og ligetil. Jeg kunne med det samme se, hvordan deres butikssystem kunne være med til at optimere driften i butikken. Derudover fik jeg tillid til de medarbejdere, jeg havde kontakt med – de er kompetente.”

Egeskov Slot

“Vi vil gerne undgå at gæsterne kommer til at vente i lange køer ved indgangen, og derfor har vi valgt at investere i en mPOS. Vi bruger den ved indgangen til at validere gyldigheden af webbilletter og sæsonkort – og det går virkelig hurtigt.”

Japan Photo Norge

“Administrationsmæssigt er det en kæmpe fordel for os, at vi kun skal håndtere ét system og én leverandør. Derudover har vi gennem årene fået lavet mange tilpasninger og specialløsninger. Det gør, at vi har et system, som fungerer præcis til vores specifikke behov.”

Aftal et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Flere kunder

Boligudstyr

Newbridge Silverware
Nordsjö logo
Sinnerup logo
Whiteaway og Skousen logo

Guldsmede

Hobby, Kæledyr & Legetøj

AgroLand logo
BogIde logo
Hubertuset logo
Japan Photo logo

Tøj & Fashion

Velvære

Vin, Mad & Delikatesser

Gunnar Madsen Vinhandel logo
Vinkyperen logo