Tilvalg til NP Retail og Business Central

Udvid funktionerne i NP Retail og Business Central med moduler, der kan hjælpe dig med at sælge endnu mere eller med at effektivisere det administrative arbejde.

AMC Banking

AMC Banking, der er markedets førende bankintegrationssystem til Dynamics 365 Business Central, gør det nemt for dig at arbejde med registrering, godkendelse, betaling og afstemninger. Systemet kan anvendes til flere end 400 banker.

Mere om AMC Banking »

Business Intelligence Data Access

Giv dit BI-værktøj læseadgang til fuldt datasæt uden at det påvirker produktionsmiljøet. Med Business Intelligence Data Access er det muligt at tilslutte et hvilket som helst Business Intelligence-værktøj til din Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Mere om Business Intelligence Data Access »

Continia Collection Management

Udfør fakturering og opkrævning på 40 forskellige måder i det meste af Nordeuropa; blandt andet OIO fakturering, ekstern printservice, Nets Betalings-Service, Nets LeverandørService, Svensk Autogiro.

Mere om Continia Collection Management »

Continia Document Capture

Med Document Capture fra Continia kan du scanne, udføre OCR-genkendelse, registrere og arkivere alle typer dokumenter direkte i Microsoft Business Central. Nemt og hurtigt på lige den måde, du ønsker.

Mere om Continia Document Capture »

Continia Expense Management

Expense Management fra Continia er et rejseafregningsmodul, som er direkte forbundet med Business Central. Løsningen giver et komplet overblik over alle rejseomkostninger i økonomisystemet, og medarbejdere kan nemt og hurtigt registrere og vedlægge bilag på udgifterne.

Mere om Continia Expense Management »

Continia Payment Management

Med Payment Management fra Continia samler du virksomhedens betalingsformidling og overfører kun betalingsfiler og kontopostfiler til og fra dit bankbetalingsprogram.

Mere om Continia Payment Management »

JetReports

JetReports integrerer Excel med Business Central og bruger dataene som grundlag til for eksempelvis grafer eller pivottabeller. Det er nemt at bruge, og resultatet er præcise og overskuelige.

Mere om JetReports »

NaviConnect

Med NaviConnect styrer og automatiserer du udlæsning af data fra Business Central til indlæsning i dit POS-system eller din webshop, så fx priser eller varelager nemt kan opdateres.

Mere om NaviConnect »

NP HQ Connector

Med NP HQ Connector høster du fordelene af dit nye kassesystem sammen med dit nuværende ERP-system. Få den fulde funktionalitet og behold din eksisterende Business Central.

Mere om NP HQ Connector »

NP Pacsoft-2-BC

Med integrationen mellem Business Central og PostNords forsendelsessystem, Pacsoft Online, bliver håndteringen af forsendelser enkel og effektiv, samtidig med, at du kan give dine kunder endnu bedre service.

Mere om Pacsoft-2-BC »

NP Recommendations

Med NP Recommendations kan du give dine kunder personlige anbefalinger direkte i kassesystemet ud fra analyseret forbrugeradfærd med Machine Learning.

Mere om NP Recommendations »

NP Task Queue

Spar tid ved at få automatiseret tunge opgaver til at køre om natten eller i weekenden.

Mere om NP Task Queue »

OIOUBL: Elektroniske dokumenter

Som vareleverandør til det offentlige er du forpligtet til at aflevere fakturaer og kreditnotaer i OIOUBL-formatet. Fordelen for dig er, at du sparer tid og ressourcer, fordi manuelle rutiner bliver erstattet af automatiske processer.

Mere om OIOUBL »

PDF-2-BC

Send Business Central-rapporter og -dokumenter som pdf – direkte pr. e-mail til dine kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Mere om PDF-2-BC »

SMS-afsender

SMS-afsenderen giver automatisk kunderne besked om ordrestatus og levering. Samtidig kan du altid følge med i din forretning – selvom du ikke har adgang til internettet.

Mere om SMS-afsenderen »