POS-system til bar og cafe

Bliv gearet til vækst med én samlet platform til økonomistyring, lager, gæstebetjening og statistik.

 •  

  Gør dine gæster glade

  Med de rette værktøjer kan du give dine gæster en god service og betjening.

 •  

  Spar ressourcer

  Transaktioner bliver automatisk bogført, så du undgår at indtaste de samme data to gange.

 •  

  Hurtigere betalinger

  Benyt gennemtestet hardware til ekspeditioner og spar både personalets og gæsternes tid.

 •  

  Udvikl din forretning

  NaviPartner hoster og supporterer din løsning, så du kan koncentrere dig om at udvikle din forretning.

Hør mere eller aftal et uforpligtende møde

Café vist oppefra i fugleperspektiv med to kuner og to personale

Café-POS’en forbedrer serviceoplevelsen

Med NP Restaurant kan du tilbyde dine gæster en enkel og effektiv ekspedition ved disken eller med en mobil kasseløsning. Café-POS-systemet opretholder serviceniveauet hele vejen fra bestilling og betaling og du kan give dine gæster den oplevelse, de fortjener.

Oplev bl.a. en kortere ekspedition ved bestillinger, minimering af fejlbestillinger, kortere ventetid på mad og drikkevarer samt elegant og hurtig betaling.

POS og økonomisystem i samme løsning

Ved at integrere kasseløsningen med ERP-systemet, Business Central, undgår du at skulle indtaste samme data flere steder, da alle transaktioner bogføres automatisk.

Med vores online POS-løsning i skyen, har du altid adgang til din forretningsløsning, uanset om du befinder dig i caféen/restauranten, på kontoret, derhjemme eller på farten.

mPOS Restaurant scanner med grøn knap

Øg omsætningen med en mobil POS

Frigør dit personale fra disken og betjen gæsterne via en mobil POS der hvor de er. Med en mobil kasseløsning ved hånden, kan du spare dine kunder for unødig ventetid ved disken, når de skal bestille mad eller drikke. Ved at betjene gæsterne ved bordene, kan du hurtigere tage imod betaling og gøre plads til, at nye gæster kan komme til.

Læs mere om mPOS her »

Få et hurtigt overblik over, hvad din Restaurant-POS-løsning kommer til at koste

Effektiv service giver glade restaurantgæster

Servicér dine gæster ved at tage imod deres bestilling direkte på Restaurant-POS’en. Bestilling sendes automatisk til print i køkkenet, så I undgår misforståelser og unødig ventetid. Betaling kan modtages direkte i Restaurant POS-systemet, så personalet slipper for at gå frem og tilbage efter en betalingsterminal.

Effektiv service kræver det rette hardware. Vi har testet og udvalgt hardware, der er bedst kompatibel med kasseløsningen. Læs mere om POS og mPOS-hardware, vi anfaler.

mPOS Restaurant bliver brugt til at betjene en kunde
Kvinde på café betjener en kunde ved kassesystemet

Fremtidssikret løsning

Du har ubegrænsede muligheder for at koble flere regnskaber eller caféer/restauranter på. Allerede ved den første løsning lægger du fundamentet til vækst og ressourcebesparelser.

Vores udviklingsafdeling har altid nye projekter, så vores løsninger hele tiden er på forkant med markedets krav og forventninger. Desuden tilføjer og frigiver Microsoft løbende funktioner til Business Central. Alt dette sikrer, at vi kan tilbyde dig de bedste værktøjer til at drive en fornuftig og tidssvarende forretning.

Læs mere om vores løsninger

NP Retail

Kassesystemer til detailhandlen

NP Ecommerce

E-handelsløsninger

NP Entertainment

Billetløsninger til attraktioner